De där enastående samtalen

//De där enastående samtalen

De där enastående samtalen

En vacker utsikt, ett gott kaffe och idéer som kommer till en, är några av de skönaste stunder jag vet. Liksom de oslagbara samtalen med någon där det bara flödar glädje, inspiration, lättsamhet, helt nya intryck, djup och skratt. Få saker i livet kan jämföra sig med det. Ett förhållande som har det har det mesta! Samtal kan förändra livet i grunden!

Minns då min italienske lärare Andrea Bocconi tittade mig djupt i ögonen och sa: ”you should do public speaking! You have it! The quality och inspiration!”

Det samtalet tog ut en riktning även om resultatet kom flera år senare. Andrea gav mig en av de dyrbaraste gåvorna som vi kan ge någon: nya horisonter, inspiration och syfte.

Vi bara vet när vi befinner oss i det där sällskapet! Det är en energi som är födelseplatsen för sådant som vi kanske inte visste existerade i våra medvetande. När din väg korsas med en sådan persons, så var noggrann i ditt lyssnande, men framförallt: slarva inte bort henne eller honom. När vi ger av oss själva, så får vi förr eller senare tillbaka. Men gör det inte av den anledningen, utan för givandets egen skull.

Att läka såren när ett förhållande har tagit slut – webinar ikväll söndag klockan 20.00. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach

By |2018-10-14T07:53:35+02:00oktober 14, 2018|Blogg|1 Comment

One Comment

 1. Essie 14 oktober, 2018 at 10:32 - Reply

  Jag har en sådan vän!
  Hon har burit mig igenom den absolut mest tärande tid i mitt liv. Både själsligt och kroppsligt.
  I varje samtal har hon varit lugn, tröstat, förklarat, talat om vem och hur jag är och gett mig en tro på en bättre framtid!
  Hon har skojat, peppat med att jag, efter vårt samtal, ska gå och ta en god kopp kaffe/äta nåt gott, gå ut och promenera och göra positiva saker.
  Hon har mycket att tampas med själv men trots det är hon alltid tillgänglig och lyssnande men framförallt ger hon positivt tänkande, klargör möjligheter och visar vägen framåt för en sargad själ!
  Hon har varit mitt balsam genom detta året!
  Jag är så tacksam för den kraft, framtidstro och visualiserande av ett liv där jag kommer att ha det så mycket bättre!

  Jag håller med dig, Michael – en god kopp kaffe på en plats med utsikt skapar så många idéer och insikter!
  Delar en av mina insikter med er, fina vänner! ( Tänk er en klippa vid havet där stenar i olika former byggs på höjden till en stenpelare )

  ”För varje år växer livets pelare.
  Insikterna blir fler och utsikten blir allt bättre!”

  <3

Leave A Comment

X