Det som jag önskar att år 2020 ska skänka dig

//Det som jag önskar att år 2020 ska skänka dig

Det som jag önskar att år 2020 ska skänka dig

Jag önskar att dina känslomässiga sår ska läka, och att du i allt större utsträckning ska inse att du inte behöver jaga personen som inte anstränger sig för att du vara en del av hennes/hans liv.

Det är min förhoppning att du ska påbörja sådant som du under alldeles för lång tid skjutit på framtiden. Många före dig har begravt sina drömmar i framtidens minneslund. Tillhör inte skaran människor som har uppskjutandet som sin passionerade älskarinna/älskare, så att du en dag då energin inte längre finns där säger: ”varför gjorde jag inte…?”

Det finns personer som kommer att slänga verbala attacker på dig, och som inte vet eller ens bryr sig om hur man formulerar sig med värdighet. Lämna dem åt sin egen spirituella litenhet!

Kärleken hittar alltid vägar! Så även för dig! En sargad tillit, ett sinne som är uppslukat av sveket som du utsatts för, är inte en tiotusenårig hällristning. Du mötte kanske dem på vägen som är likgiltiga inför vad de utsätter andra för. Det betyder inte att alla kvinnor och män är kopior av ditt ex. Det finns exklusiva original med hjärtat på rätta stället!

Agera även om dina känslor viskar eller ropar det som är nedlåtande till dig. Det finns ett skikt inom dig som besitter resurser långt mycket rikare än du kan föreställa. Ge dig ut även då det är kallt, regnar, snöar, blåser, är grått och mörkt.

Förlåt dig själv för misstagen du begick under året som varit. Om du har alldeles för lätt att förlåta andra och samtidigt dömer dig själv; var vaksam!

Kämpa inte med att försöka älska dig själv, utan skapa vanor som gör att du kan respektera ditt jag. Det andra sköter sig själv.

Du måste inte läka och hitta dig själv först. En annan människas kärlek kan få dig på fötter.

Rea inte ut din integritet för att få lite rester av det som du tror eller är övertygad om, vara kärlek. Behov och bekräftelse kan förblinda, se klart på det som är framför dig, och romantisera inte det som behöver din krassa blick.

Umgås med dem som får dig att le på ut och insidan. Personerna som får dig att se det bästa av dig själv.

Ge energivampyrerna enkelbiljett ur ditt liv! Genomskåda manipulation och härskarstrategier.

Gör det som är nödvändigt även om fruktansvärt svårt. Avslöja ursäkterna du bär med dig i bagaget. En dag kommer kärleken att jaga ifatt och fälla dig likt ett byte. Den kommer att utmana dina relationsmönster, ifrågasätta dina sanningar och stampa sönder det som är självklart för dig.

Jag önskar dig ett gott nytt år och ett 2020 som vill dig det allra bästa.

Michael Larsen – relationscoach

By |2019-12-31T08:04:05+01:00december 31, 2019|Blogg|15 Comments

15 Comments

 1. Elisabeth 31 december, 2019 at 08:17 - Reply

  Önskar dig detsamma, ett underbart 2020!
  Jag är så oerhört tacksam att jag såg dig på tv för några år sedan. Beställde din bok som räddade mig i kaoset.
  Följer dig på FB och din klokskap har jag tagit till mig. Har hamnat i svackor och då skriver du åter påminnelser som nu här ovan
  ”inse att du inte behöver jaga personen som inte anstränger sig för att du vara en del av hennes/hans liv” el ”Det finns personer som kommer att slänga verbala attacker på dig, och som inte vet eller ens bryr sig om hur man formulerar sig med värdighet. Lämna dem åt sin egen spirituella litenhet!” och viktigast ”Förlåt dig själv för misstagen du begick under året som varit”.

  Du och dina ord har fått mig att komma vidare. Att lyfta mig själv fr medberoendet. Att finna lyckan i livet igen, trots att jag lever ensam. Att trivas med mig själv och mitt liv. Varmaste tack.

 2. Alex 31 december, 2019 at 08:37 - Reply

  Tack Michael för allt det du ger.

  Ditt unika sätt att väcka medvetenhet, styrka och hopp visar ljuset på de mörkaste stigarna för oss som vandrar på dem.

  Med hjälp av din bok och blogg gör jag livsförändringar som värmer mina barn och mig i vad som tidigare var en kall värld. Tack Michael!
  Jag önskar Dig och Er alla som kämpar ett Gott Nytt År!

 3. Petra35 31 december, 2019 at 09:07 - Reply

  TACK!!! Önskar dig detsamma Michael ❤️ Kram

 4. Agneta 31 december, 2019 at 09:33 - Reply

  TACK…detta var skrivet direkt till mig …allt stämde på pricken…..
  Känner att nu får det vara NOG, har fått NOG av ALLT!!!
  Slutade året med utmattad o sjukskriven 14 dagar….men är ff trasig inombords men kämpar på !!!
  En ny bok ska skrivas…för 2019 orkade jag inte skriva någon!!
  Jag VILL bara få tillbaka livsglädjen och energin att ORKA göra saker igen.
  Tack för ALLT KLOKT du skrivet och skriver….det hjälper
  GOTT nytt år

 5. Hoppfull.. 31 december, 2019 at 11:03 - Reply

  Tusen tack för detta år! Om du visste hur mycket du hjälpt mig!!

 6. Lotta 31 december, 2019 at 11:55 - Reply

  Tack för dina kloka och fina texter. De väcker hopp och nya tankar. Önskar dig ett gott nytt år.

 7. K 31 december, 2019 at 12:02 - Reply

  Tack! Spar den texten, den är bra att läsa om och om igen de dagar man behöver bli påmind om sitt värde. Då man känner sin litenhet och allt känns hopplöst, osäkert och allt gungar.

 8. Lilla jag 31 december, 2019 at 12:19 - Reply

  Tack jag fortsätter kämpa på och hoppas. Det suger att mitt ex och tillika fadern till mina barn är den största energitjuven i mitt liv, den som förminskar mig medelst härskartekniker, och det faktum att jag är sammankopplad med honom många år till. Jag har ännu inte kommit underfund om hur jag skall förhålla mig till detta trots att flera år gått sedan separationen. Det skjutsar mig ner i det mörkaste mörker av och till.
  Hoppas på ett bättre 2020
  Dina texter hjälper mig ❤️

 9. Anna 31 december, 2019 at 12:53 - Reply

  Så fantastiskt bra skrivet. Dags att agera och våga tro på något annat. Tack för all styrka och klokskap du förmedlar i dina texter

  • Anna 31 december, 2019 at 12:55 - Reply

   Känner precis som du Agneta. Nu får det vara NOG. Nästa kapitel ska skrivas.

 10. Sara 31 december, 2019 at 14:07 - Reply

  Tack för allt stöd du har gett genom en helveteshöst! Vissa dagar har det varit det som fått mej att orka fortsätta. Guld värt! Jag tar med mej dina ord inför tolvslaget, 2020, nytt år, nytt decennium, nya möjligheter. Gott nytt år till dej! <3

 11. Suźz 31 december, 2019 at 14:18 - Reply

  Åh vad jag hoppas du har rätt. Kämpar varje dag för att inte sänka mig själv.

 12. Jenny 31 december, 2019 at 14:34 - Reply

  Tack!

 13. Eva 31 december, 2019 at 19:36 - Reply

  Gott Nytt 2020!

  Det som du skriver har fått mig att inse många saker som jag nog blundat för under så många år, 31 år!!

  Du skriver så klokt och får mig att tänka efter och lära mig samtidigt som jag hoppas att du ska få mig att orka stå på mig för MIN skull. Jag menar att du gör ditt bästa för att få mig att göra det jag måste.
  Det skrämmer mig fast jag vet att det är det som krävs för att jag ska få vara jag den tid jag har kvar i livet. Har jag tur kan jag leva 20-25 år till. Det är ju jättelänge! Idag är jag 63. Du är en sån inspirerare i mitt liv Michael! Tusen tack för alla dina blogginlägg! Jag ser fram emot varenda ett! Ett gott och lyckligt 2020 önskar jag dig!

 14. Stina 1 januari, 2020 at 14:34 - Reply

  Gott Nytt År till er med alla bloggläsare och till dej Michael din blogg är en verklig gåva till oss som får läsa dina texter! Tack❤

Leave A Comment

X