Hur möter du en dag som denna?

//Hur möter du en dag som denna?

Hur möter du en dag som denna?

Ridån från igår kväll har gått ner. Energin från firande tillsammans med vänner och familj har lagt sig. Ett nytt år och en ny dag! Vi påminns om tiden och hur vi använder den- Vilka har vi nära och hur tar vi hand om timmarna?

Jag har just varit nere vid ett stormigt hav och njutit av elementen. Livet är nu! Jag tar ingenting för givet, utan njuter av ljudet från det dånande havet och ljuset. Spirit (min hund) rör sig explosivt fram över sanddynorna och är outtröttlig (vilken belgisk Malle är inte det?)

Vi behöver besöka oaserna – våra platser där vi laddar batterierna. Hur tankar du på energi?

Jag kommer att vara mer närvarande under 2019 och hålla fokus på min kommande bok.

Behöver du/ni någon att prata med? Kontakta mig på 0761 81 48 88 eller michael@separtion.se så har du/ni en tid inom 24 timmar.

Michael Larsen – relationscoach

By |2019-01-01T16:13:29+01:00januari 1, 2019|Blogg|4 Comments

4 Comments

 1. Pia 1 januari, 2019 at 16:53 - Reply

  I skogen dör energierna flödar och vid meditationer

 2. G 1 januari, 2019 at 16:58 - Reply

  Jag har röjt i bokhyllor och tagit en joggingrunda i skogen.
  Satt upp en post-it lapp med några enkla konkreta nyårslöften.
  Just idag känner jag ett lugn, som jag hoppas kunna hålla kvar.
  Lycka till med bokskrivandet Michael!
  Som vi väntar…..

 3. Dorte Schweitz 2 januari, 2019 at 00:51 - Reply

  Havet, stranden, blåsten, älskar det. Stilla stunder i meditation…
  Glädjen sprider sig långsamt…
  En barnslig glädje över en clementin, en mango 🙂
  Ett nytt kapitel kan börja…

 4. Åsa 2 januari, 2019 at 11:32 - Reply

  Jag ska ta tag i MIN renovering av sovrum och vardagsrum. Jag har påbörjat rensningen idag.
  Jag ska utföra jobbet helt på egen hand. Jag och min egen energi. Det ska bli mig ett nöje att bita i detta. Känner att jag behöver göra detta för min egen skull. Så kommer jag att ladda de kommande veckorna. Skingra mina tankar och allt annat med fysiskt arbete, varvat med avkoppling.

Leave A Comment

X