När vårt gamla jag ömsar skinn

//När vårt gamla jag ömsar skinn

När vårt gamla jag ömsar skinn

Händer det mot eller för dig? Kan det vara så att en del av det som vi upplever som trauma, djup orättvisa och svek, på sikt leder oss mot en betydligt bättre tillvaro?  Kan det vara så att ditt jag håller på att växa, även om du just nu inte ser det?

När vi genomgår en ny utvecklingsfas, vare sig vi vill det eller inte, gör det ofta ont. Det knyter sig i bröstkorgen och vi vill skrika eller böja huvudet nedåt i förtvivlan. Vi kan knäckas för att senare ges tillfälle att växa. Det är omöjligt att förstå varför vissa saker händer. Att gå vilse i ältandets dal är något av det värsta som kan hända oss!

Smärta är en del av livet vilket kan vara fruktansvärt svårt att smälta. Vi kan drabbas av ett mörkertänk som låser oss i förtvivlan och bitterhet. Men när den värsta emotionella tsunamin har lagt sig och vi kliver runt bland bråtet, blir den nödvändiga frågan: ”vad nu!?”

Vi behöver schakta bort det som är ödelagt och reparera det som går att laga.

Jaget ömsar skinn! Det gamla självet som inte längre gagnar oss, måste få läggas till historien, även om det upplevs som skrämmande.

Livet handlar till stor del om att kunna hålla fast med hjälp av den starka viljan. Men också att släppa taget om det som inte är menat för oss.

När du attraheras av personen som inte är bra för dig – webinar söndag den 10/3 klockan 21.00. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach

By |2019-03-09T15:06:09+01:00mars 9, 2019|Blogg|1 Comment

One Comment

  1. Petra35 9 mars, 2019 at 16:56 - Reply

    Jag är egentligen övertygad om att allt händer för mitt växande/läkande. Även om det känns som att jag kan dras in i gamla mönster. Men då är det kanske för att jag ska bli uppmärksam på vad som behöver läkas inom mig. ”Gamla kontrakt” som behöver eldas upp. Universum vill oss väl. Och jag behöver verkligen lära mig konsten att släppa taget. Som ormen ömsar sitt skinn. Och det är precis det jag får öva mig på att göra just nu. Gammalt kommer upp, för att kunna läkas.

Leave A Comment

X