Vad behöver du lova dig själv?

//Vad behöver du lova dig själv?

Vad behöver du lova dig själv?

Vad förväntar du dig av en vän? Omtänksam, sann, generös, tillitsfull, inspirerande, ärlig, ställa upp etc.

Vännen håller sina ord och dyker upp som avtalat. Det är därför som det är så skönt att ha vänner: de är att räkna med! En vilande trygg förutsägbarhet. De vet allt eller det mesta om oss, och ändå finns de där.

Vi behöver utveckla den relationen till oss själva! Vi behöver bli vänner till vår egen person, så att vi kan känna tillit till de val som vi gör. En ärlighet som inte alltid stryker medhårs, utan som genom sin kärleksfulla tydlighet vill oss det bästa. Vännen skulle t.ex. aldrig tillåta oss att utsättas för en destruktiv partner. Hon eller han skulle hjälpa oss att se med klar blick så att vi kunde avsluta förhållandet som bryter ner oss.

Vännen till oss själva som påbörjar och avslutar det som är uppbyggande för våra liv. Aktiviteter som har en hälsosamt smittsam spridningseffekt – det goda som föder mer av det goda.

När vi har enastående vänner nära och är en till vårt jag, läks och utvecklas vi till en bästa version av oss själva. Vem vill du vara 2019? Vad behöver du lägga bakom dig?

Omstarta dig inför 2019 med emotionell/mental utrensning. Varmt välkommen på söndagens webinar. Vi kör igång klockan 21.00.

Michael Larsen – relationscoach

By |2018-12-29T08:05:22+01:00december 29, 2018|Blogg|2 Comments

2 Comments

 1. Åsa 29 december, 2018 at 10:03 - Reply

  Jag vill vara min egen trygga person. Att lita på mig själv att beslutet att lämna den destruktiva relationen är det rätta. Jag vet att det är det rätta. Att jag är på rätt väg nu. Men det kommer dagar då jag får skuldkänslor, att det som hänt varit på grund av mig. Men dessa dagar kommer längre och längre bakom mig. Jag vet att det var inte jag som gav örfilen, det var inte jag som sa fula ord, det var inte jag som valde att vara tyst i dagar för att straffa.
  Jag ser fram emot 2019.,. Ett nytt år och nya vägar.
  Tack för dina fina inlägg Michael.

 2. Ag 29 december, 2018 at 13:55 - Reply

  Åsa, det låter som du är på rätt väg. Det kommer svåra dagar, men de blir färre och färre. Och du hade aldrig kunnat ändra honom. Jag tror du insett det. Du är modig och kommer att klara dig igenom det här.
  Jag vill tillbaka till den känslan, att känna tillit till mig själv, göra det som jag mår bra av och kunna glädjas åt det lilla. För ett år sedan kunde jag det, innan jag träffade mitt ex. Jag vet vad jag behöver göra. Släppa taget om honom, han har ju släppt taget om mig. Men det är så svårt. Vi träffades denna tiden förra året och minnena finns där. Att vi mest hann få goda minnen ihop gör det inte lättare. Och jag har ju bara min långa destruktiva relation och jämföra med. Tack Michael för dina kloka ord. Vi gör inte alltid det som är bäst för oss själva. Önskar dig och er alla ett Gott Nytt År.

Leave A Comment

X