Nyår

Sitter här med en kopp kaffe med mjölk i och Melody Gardot ur högtalarna. Det är alldeles lugnt och årets sista dag har börjat. Det känns som om jag kommer landa det här året på ett skönt sätt. Fika med en god vän på morgonen och middag med andra goda vänner ikväll. Däremellan hälsa på ett par fantastiska gamla själar med sällan skådad gnista. Som vanligt bestäms mitt nyår i elfte timmen.

Jag tror på det här med nyårslöften – inte som tomma ord eller halvhjärtade önskningar, utan för att vi vill vårt eget bästa. När du mår bra påverkas andra omkring dig på ett positivt sätt. När vi är tillfredsställda med våra handlingar och sätt att vara, har vi något att ge. Små privata segrar har en spridningseffekt. Ett inre leende ger oundvikligen energi.

Är nöjd: höll mig till det som bestämdes för ett år sedan: dagliga blogginlägg, fortsätta på samma sätt som tidigare med träningen, grubbla/tveka mindre och agera mer. Blev inga kraschade nyårslöften. Den inre GPS:en känns ännu lite tydligare.

Det är viktigt med goda avslut och bra inledningar. Därför är våra sista tankar/känslor och handlingar viktiga de här sista timmarna på denna sida 2013. Ritualer och symboler ligger i människans natur, de har alltid funnits och kommer alltid finnas. På både gott och ont. Vi kan välja genom att stanna upp, ta några djupa andetag, uppleva fötterna mot underlaget där vi står och se vårt bästa jag i spegeln.

lagen om relationer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyårslöften? Fortsätta på inslagen väg, lära mig mer, se och lyssna till mina döttrar, ta hand om kroppen på bästa sätt och öppna hjärtat för kärleken.

Vad tänker du om nyårslöften? Har du bestämt dig för något? Vad längtar du efter?

Gott Nytt År min kära bloggvän! Jag önskar dig det bästa av allt.

Michael Larsen – livscoach