Det är fredag morgon med ett alldeles speciellt ljus där ute. Ser du solen? En dag som väntar på att skulpteras av dig. Den första dagen i mars.

Min morgon och förmiddag kommer att fyllas med en tur längs med havet och skrivande av boken jag arbetar med. Det är som att börja på nytt varje morgon: Nya tankar och idéer som skall manifesteras i ord. Jag bär på en mental bild av en läsare när jag skriver. Jag vill vara en vän, ge aha-upplevelser, ta någon under armen som fallit, visa att det finns något mer än ett eländigt nu, där på andra sidan höjden.

Tänk på de där små stegen vi tar varje dag och som formar oss. Orden, blickarna, gesterna och attityderna som får andra och oss själva att känna sig bekväma, eller icke bekväma. En fredag med ett oändligt antal val, som sätts i handling och faktiskt påverkar.