En vacker utsikt, ett gott kaffe och idéer som kommer till en, är några av de skönaste stunder jag vet. Liksom de oslagbara samtalen med någon där det bara flödar glädje, inspiration, lättsamhet, helt nya intryck, djup och skratt. Få saker i livet kan jämföra sig med det. Ett förhållande som har det har det mesta! Samtal kan förändra livet i grunden!

Minns då min italienske lärare Andrea Bocconi tittade mig djupt i ögonen och sa: ”you should do public speaking! You have it! The quality och inspiration!”

Det samtalet tog ut en riktning även om resultatet kom flera år senare. Andrea gav mig en av de dyrbaraste gåvorna som vi kan ge någon: nya horisonter, inspiration och syfte.

Vi bara vet när vi befinner oss i det där sällskapet! Det är en energi som är födelseplatsen för sådant som vi kanske inte visste existerade i våra medvetande. När din väg korsas med en sådan persons, så var noggrann i ditt lyssnande, men framförallt: slarva inte bort henne eller honom. När vi ger av oss själva, så får vi förr eller senare tillbaka. Men gör det inte av den anledningen, utan för givandets egen skull.

Att läka såren när ett förhållande har tagit slut – webinar ikväll söndag klockan 20.00. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach