NARCISSISTISK DETOX: BEFRIA DIG FRÅN DE EMOTIONELLA ÖVERGREPPEN SOM DU HAR UTSATTS FÖR – WEBINAR DEN 11/11

Du är i en relation med en narcissist eller har lämnat, och tänker att du aldrig kommer att bli fri från skam, skuld och känslan av att vara fullständigt misslyckad som person. Det är helt normala känslor när man är indragen i det narcissistiska gravitationsfältet, men det går att rensa ut giftet och lämna medberoendet (de invaderade gränserna) bakom sig, och bli hel igen.

Att ha med en narcissist att göra är beroendeframkallande eftersom vi har blivit manipulerade, traumatiserade av lögner, anpassat oss och blivit höga på de få stunderna av ”kärlek.” Många upplever att de har blivit fixerade vid alla frågor och sökandet efter svar, kring det som han eller hon har utsatt oss för.

Detta webinar är till för dig som vill komma loss och som har kämpat länge. Eller för dig som redan ha lämnat, men är rädd för återfall eller hamna i ett nytt förhållande med en liknande personlighet.

– Normaliseringsfällan, förstå dina reaktioner och så kapar du bindningarna.
– Två veckors kuren: rensa ut nertryckt ilska och konsten att börja agera från sitt autentiska jag.
– Befria dig från skuldkänslor som lurats på dig, och se igenom de narcissistiska härskarteknikerna.- Mental träning: bygg du upp ditt självförtroende och tilliten till din egen person.

Anmälan genom att följa den här länken.

Datum: 11 november
Tid: 21.00 – 22.00
Plats: online; framför datorn, mobilen eller surfplattan.
Pris: 200: –

Du är varmt välkommen!
Michael Larsen