relationer

Oj! Gårdagens blogginlägg väckte verkligen er uppmärksamhet kära läsare, vilket jag tycker är jätte inspirerande. Tänkte därför spinna vidare på ämnet från igår.

De närmaste meningarna vänder sig speciellt till dig som är man: om vi tar vår partner som någonting självklart och inte ser behovet av förändring och utveckling. Om vi tror det räcker att bara flyta med, jobba och dra in pengar, vara praktisk, en bra pappa och säga lite snälla saker emellanåt, kan jag garantera dig att loppet är kört.

Allt levande är under konstant förändring (se bara på naturen i april). Kvinnan vid din sida utvecklas på ett inre plan och om du inte följer med, går vid hennes sida och uppmuntrar, kommer hon en dag, förr eller senare att lämna dig eftersom känslan av samhörighet är bland det viktigaste i hennes värld. Du och jag behöver också förändras och växa som personer, annars blir vi till slut ointressanta för oss själva vilket smittar av sig. För visst vill du också känna samhörighet? Om frågan inte kommit upp i dig tidigare är det dags nu – samhörighet.

EN SLARVIG ATTITYD ÄR EN PASSIONS KILLER.

Det räcker inte med att visa uppskattning genom att köpa saker eller leva i tron att ”handling” räcker. Orden måste också finnas med. Tänk bara på vad bekräftelse gör med dig. Om du tror dig tycka att du ej är i behov av positiv uppmärksamhet från henne, är det inte lika med att hon inte behöver det från dig.

KÄRLEK INNEBÄR BLAND ANNAT ATT HA VILJAN TILL ATT SÄTTA SIG IN I EN ANNAN MÄNNISKAS EMOTIONELLA VÄRLD – ATT FÖRSÖKA SE, DOFTA OCH TA HENNES DRÖMMAR PÅ ALLVAR.

Gnäll inte om varför hon aldrig vill ha sex – det finns en anledning. Vi behöver se oss själva i spegeln och fråga: på vilket sätt bidrar jag till att hon känner sig sedd, uppskattad och som världens mest fantastiska kvinna? Missa inte de ”små” sakerna – de är livsviktiga.

Tankar från er kvinnor och män?

Michael Larsen – livscoach och mental tränare