Jag har ett förslag till dig: Skriv ned allt sådant som får dig att må bra och som sprider lycka i din värld. Det du tar dig tid och energi att fundera på, rör sig likt ringarna på vattnet. Ord kan väcka längtan och inspirera till handling.

Vad skall det stå på din lyckolista?

För mig ser det ut så här.

Jag är lycklig när jag…

… Ser glädje och förväntan gnistra i mina döttrars ögon

… Gör tangentnedslag på min dator, som några veckor eller månader senare tar mig och kära till ett resmål någonstans i världen

… Går barfota i vit, mjuk och ljummen sandstrand

… Ser och känner morgonens första solstråle

… Känner hur allt bara flyter i mitt skrivande

… Är i mina vänners sällskap och vi väcker liv i varandras drömmar

… Ser mina föräldrar och systers lycka

… Oslagbar musik i hörlurarna och lätta löpsteg i solned/uppgång

… Packar upp en nyinköpt snygg ”sitter som en smäck” skjorta

… Ser någon lyfta sitt liv efter några sessioner

… Stannar tiden under en fika/middag med mina döttrar

… Lagar mat och kryddar med kärlek till betydelsefulla personer i mitt liv

… När jag en tidig lördag/söndag morgon går längs med de folktomma gatorna i en storstad och likt en kejsare ”äger” staden. Känner den tidgiga värmen, dofterna av kaffe och nybakat, och det smattrande ljudet från glittrande fontäner

… Känner mig tacksam.

Bild 13IMG_0485IMG_3094