IMG_4095IMG_4091IMG_4120

Jag heter Felicia och är 16 år. Idag skriver jag mitt livs första blogginlägg. Jag har en tvillingsyster som heter Isabelle, som jag är 1 minut äldre än :-). Den här och nästa vecka gör jag min prao hos min Pappa. Jag lär mig bl.a hur man gör en blogg, skriver om sådant som kan intressera människor. Idag börjar jag dagen med varm choklad och en kanelsnäcka. Jag njuter!

I framtiden drömmer jag om att bli modell. Då frågar du dig kanske: ”Varför?” Jag ser det som ett sätt att se världen. Jag vill bo i ett hus vid havet i USA. När jag säger det frågar Pappa: ”Varför?” Mitt svar är: ”för att jag vill.”

Min Mamma är från Iran och Pappa från Sverige. Vi är fler och fler som kommer från blandade kulturer.

Många frågar vilket land jag kommer ifrån och mitt svar är: ”Världsmedborgare”! Vilket betyder att jag mer än enbart svensk eller iranier. Fler och fler unga människor ser sig själva som att de tillhör MER än en viss kultur eller religion. Vi är så många idag som reser och skaffar oss nya intryck. Det gör oss öppna som personer.

De finaste minnena i mitt liv kommer från resor jag gjort.

Vad är det som gör dig unik?