IMG_0485

Hade inte kunnat skriva och jobba med det jag gör om det inte var för en sak: MISSTAGEN. Utan dem hade det varit som om jag rabblade teoretiska sanningar och enkla lösningar kring komplexa mänskliga utmaningar.

När jag lyssnar till föreläsningar eller läser om inre utveckling känner jag direkt av om personen i fråga själv upplevt det hon/han talar om. Är det samma sak för dig? Visst finns det en tyngd i det självupplevda?

Någon skrev någonstans att: ”expert är den som gjort otaliga misstag inom ett visst område och lärt sig av dem.” I det ljuset ser jag mig själv när det kommer till relationer, separationer, kärlek och utveckling av jaget. Tiden i de mentala källarutrymmena gjorde att jag fann diamanter. Bristen på självkärlek tvingade mig att se större och förstå hur vi bl.a. kan SEPARERA UTAN ATT FÖRLORA OSS SJÄLVA.

Vad har du gått igenom som gjort dig till den du är idag? Vilka erfarenheter har format dig till en ännu bättre version av dig själv?

Michael Larsen – livscoach