Längtar du efter att få dela händelser med honom eller henne? Finns det en iver att berätta om det fantastiska, mysiga, insiktsfulla, inspirerande och minnesfulla med kvinnan eller mannen? Känner du att det som du berättar landar och höjs till en ännu godare nivå i text och samtal? Är hon eller han den förste du instinktivt vänder dig till då du drabbas av en motgång?

Med rätt person tycker vi om jaget vi blir till i hans eller hennes sällskap. Samtal som får oss att tänka i högre banor. Känslouttryck som respekteras och meddelanden om kvällen som sprider ett rofyllt leende inombords.

Är det bara en utopi? Är det romantiserade och orealistiska drömmar? Vi är här för att bl.a. förverkliga det som ännu inte existerar. Uppfinningar och genombrott inom forskning fungerar så: från icke existens till materiellt förverkligande.

Våra relationer är inga undantag. I öppenheten och i mötena mellan människor vilar potentialen att skapa det enastående! Tankar, känslor och upplevelser som vi kanske inte trodde var möjliga, tar form och vi överraskas.

I rätt sällskap utvecklas vi – det är en emotionell naturlag. Kärlekens matematiska formel: är att ett plus ett inte är två. Utan mer! Kärleken från en annan människa kan få oss att se och känna saker som vi inte trodde var möjliga.

Ta aldrig en partner eller det kärleksfulla för givet!

Föreläsning Live – En Levande Kärleksrelation. För stad och datum följ länken.

Varför blir jag den jag blir i mina relationer? Anknytningsteori – webinar den 21/10. 

Michael Larsen – relationscoach