När jag stod där igår kväll och föreläste om narcissism blev det så tydligt. Jag såg ansiktena hos flera av deltagarna och hur deras tårar kommunicerade vad de har gått och går igenom. Det berörde mig på djupet och en enormt stark närvaro kom över mig. Det enda som existerade var just den här stunden med dess människomöten.

Vi läker sår genom igenkänning! När vi lyssnar till andras berättelser inser vi att vi inte är ensamma. En av mina uppgifter är bl.a. att sätta ord på det som för många är obegripligt. När det som har varit svårt förstå ges struktur lättar andetagen något. Det är så jag önskar att det ska vara.

Jag vet hur tyngden i bröstkorgen känns! Det är ingenting som jag läst mig till, utan upplevt. Känner tacksamhet över att få möta er. Känner tacksamhet för er som kommer fram till mig på en flygplats, tågstation, restaurang, butik etc. och berättar att det jag skrivit lyft era liv. Vänliga gester som inspirerar! Tack!

Varför blir jag den jag blir i mina relationer? Anknytningsteori – webinar den 21/10. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach