Den är ett fönster ut mot en värld av bekräftelse! Den är verktyget i handen på personligheten som hämtar hela sin syretillförsel från tiden vi lever i: ”Me-lenium”!

”Älskade spegel och mobil!”

Tro inte för ett ögonblick att du är den ende! I chatten finns det trådar som skulle få dig att knä av förtvivlan. En narcissist hämtar hela sitt självvärde utifrån. Han eller hon stannar inte upp och känner inåt, utan hastar snabbt vidare till nästa projekt och individ som ska lysa upp deras ego. Du är näringskällan för honom/henne så länge du låter n-personen dyrkas på egoaltaret.

Tänk vilken dynamik som utspelar sig mellan empaten (den medkännande personen) och narcissisten. Utbud och efterfrågan! Den känslomässigt finstämde levererar välvilja, förståelse (som ofta kränker de egna gränserna) och emotionellt engagemang. N-personen slukar i sig! Och i deras mobil vilar mikrootroheten som en port till den fysiska otroheten.

Slå hål på dina idealiseringar av personen som till naturen är på ett sätt som oundvikligen kommer att såra dig. Hitta rösten inom dig som ser ditt värde och rör dig på betydligt skönare stränder.

Vad är mikrootrohet och hur påverkar den dig och förhållandet? Webinar torsdagen den 13/9. Du är varmt välkommen!

Föreläsning live Göteborg och Stockholm – Narcissism och hur vi fastnar i det emotionella spindelnätet

Michael Larsen – relationscoach