vänskap, relationer, separation

Min första tanke när jag vaknade i morse var: ”det här är en bra dag att leva.” Kommer att hålla i den meningen vart jag än går och vem jag än möter – det här är en bra dag att leva!

Sen kommer jag att tänka på de som upplever motsatsen: ”det här är inte min dag och det gör ont.” Vad säger vi till henne/honom? För visst kan det kännas provocerade att höra om det goda livet när man är mitt uppe i den rörigaste soppan?

Mina ord skulle då vara:

Jag ser dig och våndan. Ser din jagade oroliga blick, förvirringen och ledsamheten i ögonen. Det här är en dag att andas sig igenom tyngden i bröstkorgen. Det som är det ÄR. Du måste inte springa någonstans. Ta på dig solglasögonen ut och gå, så långt som du bara behöver. Känn fötternas isättning och kroppens hållning. På sikt – kanske inte just idag, kommer du att röra dig mot någonting bättre:

Vem vill du vara när det värsta har lagt sig? Vad vill du ha lärt dig?

Om du känner dig uppgiven har jag ett förslag: du kan sms:a mig när du vill idag och jag lovar att besvara det. Det kostar ingenting. Det här är en dag för dig och du skall få ord som gör att du känner fötterna mot marken – 0730 52 50 48. Du kan också maila: michael@separation.se

Michael Larsen – livscoach och mental tränare