relationer

Igår firade mina föräldrar 40–årig bröllopsdag. I mer än fyrtio år har de hållit ihop!

När jag ser mina föräldrar blir jag lycklig och känner hopp. De vilar i varandras sällskap, visar kärleksbekräftelse genom ord och beröring, sättet att se på varandra och den konstanta respekten. Dagarna har säkert inte alltid varit perfekta, men de har alltid vetat var de har varandra.

Hörde Pappa säga till Mamma vid ett tillfälle för många år sedan: ”min kärlek till dig är din trygghet.” Det är kraftfulla ord! I mina ögon är den grundinställningen oslagbar. Det finns en värdighet i deras gester som jag beundrar och som gör mig rörd. De har alltid sagt: när kärleken finns, klarar man allt!

Grattis Mamma och Pappa! Och till alla oss som har förmånen att får vara en del av era liv.

IMG_1651(en ung Michael som tar ut svängarna under bröllopsmiddagen).

Michael Larsen – livscoach och mental tränare