Idag har jag så mycket arbete att det helt enkelt inte går att skriva ett nytt blogginlägg:-( Måste därför köra en repris. Hoppas det är ok för dig min bloggvän. Kanske har du läst den tidigare – om inte, så kanske det kan ge några funderingar. Till helgen lovar jag att du kommer få läsa om ”HUR DU SLÄPPER TAGET OM DITT EX OCH ROMANTISKA KÄNSLOR KRING DET SOM VARIT.”

RealLove

TANKAR FRÅN EN MAN TILL DIG SOM KVINNA.

Seal sjunger: ”I wan´t you to always feel youre amazing”

Varje smart, reflekterande och inkännande man vill att du skall känna dig så: Amazing! Vet du varför? För att det gör oss lyckliga att se vår partner lycklig. Det handlar inte om en massa materiella tillbehör (även om vi vet att du uppskattar det ibland), utan att du skall känna dig avslappnad och känna tillit till att vår kärlek bär oss framåt.

Du är INTE en statussymbol vi vill visa upp för världen för att tala om hur lyckade och framgångsrika vi själva är. Det finns de män som är så, men inte den du söker. Mannen som känner sig själv ser djupare på saken och behöver aldrig, under några omständigheter försöka kontrollera dig. Han underskattar aldrig din känslomässiga intelligens.

Vi vill att du skall känna dig:

– Trygg i din kropp när du är med oss. Vi ser inte eventuella fysiska ”svaga punkter” på samma sätt som du kanske gör när du ser dig själv. Vi vill att du skall vara fri från fysiska värderingar om dig själv. Allt det där betydelse. Vi hoppas att vår kärlek skall nå fram till dig så att du ser det vi gör: skönhet på alla plan!

– Att du kan anförtro dig åt oss och att du ser Vännen i oss. I alla lägen.

– Att du inte behöver prestera för att ha vår kärlek. Den finns där oavsett om du är i din fulla glans eller om du ligger svag och sjuk.

– Att du är den bästa versionen av dig själv i vår närhet och att du inte behöver vara någon annan än Du.

Jag har haft turen i mitt liv att ha manliga förebilder i min Pappa, Morfar och ett par betydligt äldre vänner än jag själv. De är och var levande exempel på sanna män.

Om du inte tycker om dig själv kan vår kärlek inte nå fram till dig.  Vi önskar därför att du skall känna ditt eget självvärde så att du ser din egen lyskraft, så att vi kan mötas på riktigt.

Michael Larsen – livscoach