separation.se

Hej min bloggvän!

Jag fick en förfrågan om att eventuellt vara med som experthjälp i en kommande tv serie om separation/skilsmässa. Om du känner någon eller eventuellt själv är intresserad av att delta får du gärna läsa vidare:

Meddelande:
Par som ska skilja sig till TV produktion

Titan Television arbetar med en serie som ska handla om par som skiljer sig. Vi vill belysa de frågor man ställs inför vid en separation. Tanken är att vi vill hjälpa par med känslomässiga och praktiska angelägenheter.
Vi har därför ingått samarbete med en av landets främsta relationscoacher och ekonomiska/juridiska rådgivare.
I varje program tar sig rådgivaren och coachen an ett par som får hjälp med just det de behöver. Det kan röra sig om vägledning i boendefrågan, om att få igång kommunikationen, eller stöd i barnfrågan. (Barnen medverkar aldrig i programmet).
Nu söker vi par som vill få ovärderlig hjälp och i förlängningen samtidigt kunna hjälpa andra som befinner sig i en liknande situation.
Vi vänder oss till er som är på väg att skiljas/ är mitt uppe i en skilsmässa eller har skilt sig (men fortfarande har olösta problem).
Vill ni vara en del av vårt program och få hjälp i er skilsmässa eller är ni nyfikna på att veta mer, hör av er omgående till

casting@titan.se