Efter en lång morgon av skrivarkramp där jag vänt ut och in på mig själv, bestämde jag mig för att slänga ut en fråga som förhoppningsvis kan reta tankarna lite:
Vad inspirerar dig? Vad gör att ditt hjärta slår lite snabbare?

Själv inspireras jag av: Mina döttrar, människor som reflekterat och som trots svårigheter har den där glöden i ögonen, böcker som får mig att tänka tankar som jag inte tänkt, filmer som tar mig till en annan värld, träning som gör att jag känner tacksamhet över min kropp som bär mig framåt.

Jag känner tacksamhet över människor jag mött, och som varit med att forma mig till den jag är. Mina underbara föräldrar. Jag känner även tacksamhet över möten som väntar på mig i framtiden och som jag vet kommer att lyfta livet ytterligare.

När jag börjar tänka tankar av tacksamhet och listar sådant som inspirerar händer det något: Jag känner energi och fokus.

Vänder mig snett bak åt höger och där står en dammsugare och tittar på mig. Den vill något.