Min gode vän Fredrik frågade mig om vad jag vill få fram då jag är ute i landet och för att prata om kärlek och relationer.

Jag vill att människor ska kunna le av igenkänning, lyssna med milda tankar kring misstagen som vi alla gör i våra relationer. Jag vill förmedla hopp till den ensamstående om att det finns människor därute som också längtar efter sanna möten.

Vi behöver få känna hopp (inte kletig optimism) om att det är fullt möjligt att bygga en levande kärleksrelation!

Människor som har gått in i snooze-läge till fördel för den trötta automatiken, behöver inse vad händer när vi tar våra förhållanden för givet.

Bete dig under inga som helst omständigheter på ett sätt som får din partner att känna sig ensam i ditt sällskap! Kärleken hålls levande genom närvaro och stunder av att ”göra ingenting”.

Det finns relationsrecept som fungerar och gör smaken enastående, men kom ihåg att du aldrig kan vara rätt partner (hur mycket du än har jobbat med dig själv) åt fel person.

Jag kommer att prata om ”livsfarliga” och livsviktiga beteenden i våra parförhållanden och som avgör vad som ska hända med attraktionen, respekten och kärleken.

Vi behöver lära oss att bråka med visdom, och inte ständigt försöka ”vinna” debatterna.

– Måste vi verkligen hitta och själva och älska den egna personen först?

– Bli bättre på att visa att du älskar din partner! Kärlek är handling!

– Mr och Mrs Nice syndromet – den enorma betydelsen av att inte radera ut sina personliga konturer för relationens skull. Självrespekt och lyhördhet!

– Är kvinnor och män från olika planeter?

– Attraktionens alkemi och hur vi kan hålla den levande.

Först ut Helsingborg den 20/9

Göteborg den 27/9

Jag ser framemot att få möta ER!

Michael Larsen – relationscoach