Tänk på att ett mål inte alltid behöver innebära att du måste prestera. Det kan betyda att  ha ett förhållningssätt till dig själv och andra som får dig att må bra. Om du t.ex. är en högpresterande typ A personlighet, kan målet vara att inta en attityd av uppmärksamt och avslappnat varande. Det vill säga: Lägg ”check” och ”måsten åt sidan för en dag, och lyssna inåt. Var uppmärksam så att inte även detta blir ett mål som skall bockas av, utan en väg till att slappna av och må bra. En fråga till dig själv kan vara: Hur kan jag bli en bättre lyssnare? Vad kan jag göra för att andra skall känna sig uppskattade i mitt sällskap?

Om du och andra sidan är en person som gärna skjuter upp saker och inte har energin till att genomföra projekt och uppnå mål, gäller det att hitta en plats i dig själv som är beslutsam och som tar ut en riktning: ”Dit skall jag! Det här tänker jag uppnå!” Börja med något litet som du blundat för och som gnager inom dig. Som jag sagt hundra gånger här på bloggen: Det är dina vanor som skulpterar ditt liv. Fråga dig själv: Vilka handlingar kan jag göra idag som förbättrar min framtid? Lyssna inte alltför mycket på ”trötta” känslor, utan agera oavsett vad. Du kommer att bli belönad.