Vä hamnenIMG_0784

Min kropp värker på ett skönt sätt idag. Igår eftermiddag var jag på gymmet och sent på kvällen frestade det underbara vädret mig till en löprunda som blev längre än beräknat. Jag tycker om tröttheten som följer efter träning: Tankarna blir spegelblankt klara och nya idéer träder fram.

Hur ser din idealdag ut? Vad gör du med icke planerad tid, där timmarna ligger som vita oskrivna blad framför dig? Om timmarna sammanfattades i ord, vad skulle du se din hand skriva?

Själv skriver jag: Döttrarna, Italiensk glass, kaffe med havsutsikt, behagliga och inspirerande samtal, syrendoft, väntande möjligheter, närvaro, skratt, liv, kärlek…

”Words are X-rays of our heart, a connection between our inner life and the world around us.”

Vilket innehåll vill du fylla en Junidag med?

Michael Larsen – livscoach