löpningFör händerna mot nedre delen av ryggen och sök dig mot ryggraden. Känner du kotorna som sitter där likt ett massivt pärlband? Det trygga stödet som gör att du kan göra allt möjligt enastående.

Sitter här med kaffet och skriver. Det är lite skönt september krispigt i luften.

Vad är ditt centrum? Vad gör dig till du? Vad gör det skönt och behagligt att vara nära dig? Vilka är dina sanningar? Vad kan du stå upp för utan att kliva åt sidan – oavsett vad?

Känner du ryggraden och andetagen? Vet du vad som poppar upp i mina tankar? Det kan bli låta osammanhängande men jag kör på:

Vem som helst kan ha sex, men att ha det med hjärtats fulla intensitet. Det är någonting! Det kräver sin man – sin kvinna. En som känner sin sårbarhet och stryka!

Känn det som är, oavsett vad, utan att fly in i en massa shit! Se människor, omständigheter och händelser för vad de är, utan att skönmåla eller svartmåla. Se med slutna ögon och vet att du är. Att leva livet till sina yttersta gränser – inte som kicksökande, utan viljan att lära, växa och utvecklas som person.

Den här dagen återkommer aldrig någonsin igen! Tänker mannen som pratar högt i sin handsfree, samtidigt som han hämtar take away kaffe på nyanserna där ute i luften? Jag hoppas det.

När du upptäcker och verkligen känner dina värdefulla skatter, stora som små, håller dem nära utan utförsäljning, oavsett köparen eller insatsen, kommer ryggraden alltid att vara ditt vapen. Liksom det öppna hjärtat och den resoluta viljan.

Michael Larsen – relationscoach och mental tränare