footprints
Det är de extra och smärtsamma repetitionerna på träningen som gör skillnaden, som förbättrar kondition och bygger muskler. Det är gesten av vänlighet och som sträcker sig utöver det vanliga som gör att vi minns butiken, restaurangen, kollegan, eller främlingen. Det var de unika formuleringarna som gjorde att cv:n syntes i mängden.

Vi minns dagen då vi blev förälskade eftersom personen vi mötte hade det där speciella. Det som gjorde att du inte kunde glömma.

Vad det än är du gör, så tänk på att det är den extra ansträngningen och uppmärksamheten som oftare än vi tror är helt avgörande. Skönhet, lycka och förnöjsamhet ligger i detaljerna. Sammanslagna detaljer förändrar helheten.

Min morfar sa en gång (tänk vad stolt han skulle vara över att jag minns): ”Tänk på att se pappret som ligger utanför papperskorgen. Gör den lilla och till synes betydelselösa ansträngningen och kasta det . Det gör något bra med dig.”

Vad tror du kommer ske om du gör det där ”lilla” extra idag? Även om det inte skulle leda till något revolutionerande där ute, så kommer det att göra någonting med dig ”här inne”, vilket i sig är något enastående.

Michael Larsen – livscoach