lattemammor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att känna din partners hjärtslag där i soffan, andetagen, linjerna i hanflatan, ögonkontakten som gör att ni verkligen SER varandra. Stunderna som är bortom planeranden och måsten – tempot saktar ned.

Att få personen vid vår sida att känna sig bekräftad och betydelsefull. Visst låter det självklart? Men tar vi utrymmet? Uppmärksamheten på detaljerna som är så livsviktiga för relationens överlevnad. Kroppsspråket och attityden som kommunicerar: ”jag ser dig. Jag har ditt/vårt bästa för ögonen.”

Fråga dig själv:

– Hur ser hennes/hans idealsöndag ut?

– Hur är jag som partner? Vad kan jag bli bättre på?

– När överraskade jag henne/honom senast med en oväntad gest senast?

Relationsrikedomen ligger i detaljerna, inte i hastigheten på avklarade aktiviteter.

Hur vill du att personen vid din sida skall känna sig i ditt sällskap? Hemligheten ligger mycket närmare än vad de flesta av oss tror – närvaro.

Michael Larsen – livscoach