bild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det finns mycket jag lär av mina tonårsdöttrar. För ett par år sedan var det bl.a uttryck som ”yolo” och ”emo” (trodde först jag hörde ”Nemo” och gissa och det fick mig att framstå som gammal).

Nu när de är sjutton är det något annat jag inser: kärleksbanden är oändliga. Att bara hänga i deras närhet ger fullständig mening och lugn inombords. Är det något som får mig att känna tacksamhet, så är det deras närvaro och lycka.

Det här livet är en ganska kort resa så försitt inte tillfällena: le, skratta, var nyfiken, visa omtanke, lyssna, var generös med dig själv och förundras över detaljerna i vardagen. Lev inte för mycket genom backspegeln, utan hitta värdet i nuet. Fokusera inte på det som fattas utan på det som är anledning till tacksamhet.

Vad lär dina nära och kära dig?

Michael Larsen – livscoach