cappucino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fika

Idag skall jag ut och ta en fika med min fantastiska vän Carina. Hon är energibomben som jag lärde känna mitt uppe under en stormig tid för några år sedan. Carina och jag höll på att separera samtidigt. Vi var varandras klippor. Vi sänkte inte temperaturen och gjorde det tyngre än vad det redan var. Istället lyfte vi den andre. På många sätt var det trots smärtan en fantastisk tid eftersom jag fick en ny vän.

Carina är en av dem som jag kan prata med ALLT om och som rymmer ett av de största hjärtana jag mött, samtidigt som hon har gott om skinn på näsan och alltid säger vad hon tycker.

Har du också en sådan person i ditt liv? En som du vet finns där oavsett omständigheterna? För mig är de här relationerna det viktigaste som finns. Vet att det kan låta självklart, men tänk hur lätt det är att vi glömmer bort att ge näring åt de här relationerna. Det är ju så mycket praktiskt vi vill hinna med.

Finns det någon du glömt bort och som det är läge att kontakta idag?

Michael Larsen – livscoach