två 2

När kände du tydligt hennes mjuka hand i din senast? När förundrades du av den vilande skönheten då hon sover? Hur ofta ger du honom komplimanger? När kände han sig som ”din” man i ditt sällskap? Och hon som ”din” kvinna? Sedd, trygg, levande, uppmuntrad, tröstad, inspirerad, vacker som människa…

Känslan av att det mesta är möjligt då ni bara hänger i varandras sällskap. Pulsen vid handleden. Hjärtslagen. Skrattet som väcktes av dina ord. Fria från prestation och ”måste först hinna/göra detta.”

Tänk om fler förstod den enorma betydelsen av att se och uppmärksamma detaljerna. Syret som fyller er båda med relationsliv. Som får dig att känna det som om du kommit hem.

Vilka färgnyanser ser du i hennes/hans ögon då junikvällens sista ljus reflekteras? Hur smakar ditt förhållande?

Att ta någon för givet kommer förr eller senare göra att du en dag sitter där ensam med en massa: ”om jag bara…!” Det är en av de minst angenäma platser att vistas på.

Glöm aldrig att dejta din partner! Oavsett hur länge ni har varit tillsammans. Föreställ dig att ni sitter där för första gången tillsammans… Med nyfikenhet, lite nervositet, frågor, förväntan, skön laddning…

Vad längtar du efter?

Michael Larsen – relationscoach och mental tränare