bernstein

 

 

 

 

 

 

 

I dag är det ett år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Det glädjer mig mycket att ni läsare blir allt fler, samtidigt som jag känner att ansvaret blir större. Sitter här och funderar på vad du vill se mer av? Vilken ton, teman och rubriker önskar du? Vad kan beröra din värld?

Tänker på hur avgörande det är att känna passion i det vi gör. Menar inte att vi ständigt måste gå runt och vara passionerade för att få något gjort, men att det är en sådan enorm drivkraft.

Samtidigt måste vi inte alltid vänta på känslan, utan börja agera så att styrkan på insidan får en chans. Jag hade t.ex. inte gjort jättemånga besök på gymmet eller tagit löprundor om jag satt ner och väntade på inspirationen. Hade inte heller gått upp tidigt på morgonen för att skriva.

DET ÄR INTE ALLTID KÄNSLAN SOM SKALL FÅ BESTÄMMA – UTAN VI OCH VILJAN. GLÄDJEN OCH ENERGIN FÖLJER MED HANDLINGEN.

Michael Larsen – livscoach