be

”Varför sa han så? Det var länge sen jag träffade honom. Vad menade hon med det där sms:et? Den där kollegan är omöjlig. Det känns fantastiskt att vara med henne!”

Vi människor tänker ständigt på relationer. De både oroar och lyfter oss till fantastiska platser. Ingen kommer undan dem. Relationer ger oss möjligheten att utvecklas.

Den största anledningen till varför vi dras till någon, är HUR de får oss att KÄNNA oss i deras närhet. En person som får oss att må bra och som tar fram det bästa i oss, är självklart någon vi vill ha omkring oss.

Jag skulle vilja föreslå dig att under en stund rikta din uppmärksamhet från hur din partner får dig att må, till HUR DU får din partner att känna sig. Har du inget förhållande så tänk på tidigare relationer, eller på bilden av en framtida.

Smaka på frågan: Hur är jag som partner? Hur tror jag att hon/han känner sig i min närhet? Vad kan jag bli bättre på?

När vi ställer oss dessa frågor, går vi från att HA till att GE. En bra kombination i ett förhållande. Vad tänker du kring detta? Vad har du för erfarenheter? Dela gärna med dig.