IMG_4211
Alla möter vi emellanåt motgångar, tvivel och människorna som vill få oss att dricka cocktailen ”Jante”. Ingen i världen kommer att tycka du är en enastående människa som förminskar dig själv och dina drömmar.

Det här med drömmar förresten: Nästa gång du hör någon säga till dig: ”Du är en drömmare. Är det inte dags att vara realist?” Bestäm dig för att…

… Inte låta dessa människor få rätt genom att du enbart stannar kvar i drömfasen. Hitta vägar till att förverkliga det du längtar efter. Finn en mentor, gör en plan och använd din vilja till att agera. De flesta framgångsrika människor har någon gång på vägen fått höra att de svävar i det blå. Att de inte lever i verkligheten. Vems ”verklighet” förresten?

Ord kan stanna vid ord, drömmar kan förbli drömmar, OM inte du medverkar. MEN dagen då du kliver ut på scenen, garanterar jag att möjligheter kommer att ges.

Tillåt aldrig andra att få förminska dig.

Ditt självvärde är oberoende av andras tyckande om dig.

Släpp taget om människor som inte anstränger sig för att vara en del i ditt liv.

Omge dig med personer som ser dina bästa sidor.

En ny god vana kan vara det som förändrar allt.

Fysisk träning stärker utan tvekan ditt självförtroende.

Hitta något som ditt hjärta slår snabbare för. Gå upp en timme tidigare varje morgon och fördjupa dig i ämnet. En dag slutar det med att du är expert inom området.

Fira de små segrarna.

 

Michael Larsen – livscoach