”Jag borde ha spenderat mer tid tillsammans med mina barn.”

”Jag skulle ha lyssnat mer till min partner istället för att bara ångat på.”

”Om jag ändå inte hade jagat upp mig för småsaker och andras tyckande.”

”Jag borde ha varit snällare mot mig själv!”

En dag kommer du och jag att bara ha timmar och minuter kvar i detta livet. Vi kommer att tänka på det som varit; våra relationer. Hur vi använde åren som gavs. Vilka människor som vi tillät få av vår energi och tid. Drömmar/mål som vi strävade mot eller la åt sidan. En dag kommer allt att ställas på sin yttersta spets:

”Hur levde jag mitt liv?”

Vänta inte; utan förändra det som behöver förändras! Inte imorgon! Idag! Ett steg åt gången.

Jag tror att något av det värsta som vi kan uppleva när livet rör sig mot sin solnedgång, är insikten om att vi inte behandlade andra och vår egen person med respekt och kärlek. Att vi sprang och sprang med skygglappar på, utan att stanna upp och njuta av den vardagliga skönheten och värdigheten. Att vi inte gjorde upp med vanor och beteenden som reducerade livskvalitén. Böckerna som vi aldrig tog oss tid att läsa. Relationerna som vi slarvade med och tog för givet.

Några av de största segrarna är den över vårt ego, att hitta styrkan att lämna människor som utnyttjar vår kärleksfulla omtänksamhet och att känna mening. Mening och syfte!

Hur ser det ut för dig?

Vi har alla våra utmaningar: vissa behöver bli snällare, några gränssättande, handlingskraftiga, sänka tempot, mindre bekräftelsetiggande och hämta näring inifrån.

Att hitta och erkänna din Akilleshäl är början till förändring!

Tänk att kunna le inombords och från djupet av sitt väsen känna att åren var ovärderliga. Börja sortera vad som är viktigt på riktigt idag!

Hur kan jag börja lita på mig själv när det gäller relationer? Webinar torsdagen den 18/4 klockan 21.00. Du är varmt välkommen!

Michael Larsen – relationscoach