Rör dig upprätt, låt ansiktet få vara avslappnat, prata på ett sätt som gör att du aldrig förminskar dig själv. Ta inte till dig vad de självutnämnda recensenterna vid sidolinjen säger.

Många människor tycker inte att de har anledning att leva upprätt, eftersom de går omkring med en ältande röst: ”jag saknar utbildning, jag är för tjock, jag är inte vacker etc. Alla dessa ”jag är” med en negativ efterföljande stämpel!  Det är som om vi går runt med en tyngd fastkedjad vid våra fötter.

Du kanske en gång begick misstag, men livstidsdöm inte dig själv. Du har nyckeln till låset som håller kolossen vid din ankel.

Vet du om att atomerna i din kropp kommer från stjärnor som exploderade för miljarder år sedan? Det betyder att du består av stjärnstoff. Det är inte filosofi eller positivt tänkande, utan fakta och vetenskap.

Du är made in universe. Påminn dig själv om det emellanåt.

Michael Larsen – livscoach

P.S. Se det här klippet min bloggvän: