vännskap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag njuter av ledighet och tar dagarna som de presenterar sig. Idag blir det konstrunda tillsammans med mina föräldrar på Österlen. Är verkligen ingen konstkännare, men vet i alla fall vad som tilltalar mig. Det är sällskapet, maten och fikastunderna som ligger högt på önskelistan – liksom att besöka Andreas (min systers sambo) fantastiska fotokonst utställning. Tänk så många kreativa själar det finns inom familjen! Om du har vägarna förbi kan jag varmt rekommendera dig utställningen som just nu pågår i metropolen – Smedstorp.

En fråga till dig: när känner du dig betydelsefull och vad väcker den känslan inombords? Hur gör din partner eller vänner/familj för att du skall känna dig unik och speciell?

Med tiden har jag blivit allt bättre på att skapa förutsättningar för mig själv, så att jag skall känna mig betydelsefull inför den jag är. Det gäller att kunna ge den egna personen näring genom de dagliga vanorna. Ta sig själv på allvar utan att bli tråkigt osunt självseriös.

Det må vara själviskt, men att få andra känna sig betydelsefulla och sedda ger mig en skön känsla av att vara just – betydelsefull.

Hur ser din utsikt ut en dag som idag?

P.S. Tack för att ni finns kära bloggvänner. Utan er hade det inte blivit något skrivande. Ni uppmuntrar och inspirerar.

Michael Larsen – livscoach och mental tränare