Äntligen hade du mött någon som ”såg” dig på riktigt! Äntligen var sökandet efter kärleken över!

Den där känslan av att ha ”kommit hem” är kraftfull. Vi blir avslappnade, euforiska, lyckliga och uppfylls av stark sexuell attraktion.

Upplevelsen av att allt är möjligt och att komma så nära ”odödlighetens” kärna som det bara går.

Tänk att få känna sig så fantastiskt levande!

Den uppmuntrande, varma och löftesrika rösten.

Du kände dig feminin eller maskulin i hans eller hennes sällskap. Kanske hade du aldrig känt dig så stark.

En narcissist får enorm bekräftelse av att se dig attraherad, förälskad och drömmande tillsammans med henne eller honom. N-personen berusas av att se dig berusad av ”kärlek”.

Men det tog inte lång tid förrän n-personen hade tömt sitt glas med den psykologiska äventyrscocktailen. Hon eller han att började bli uttråkad och påpekade brister i dig. Du blev bli chockad, ledsen, självanklagande, förvirrad och rädd för att förlora livselixiret som hon eller han aktiverat inom dig.

Du var beredd att gå långt för att vara henne eller honom till lags. Du lade enorma energiresurser på att försöka förstå och anpassa dig.

N-personen är ”bartendern” som serverar dig mentala och emotionella drinkar som ställer till det i din hjärna.

Intellektet och en del av dina instinkter vet att du måste lämna, men känslor och andra instinkter kommer försöka få dig att stanna och vinna tillbaka hennes/hans kärlek.

Det tar ett par månader innan den psykologiska förlamningen och tunnelseendet gått ur kroppen. Din hjärna kommer att stabiliseras! Du kommer att sakna ”drogen” av att känna dig levande tillsammans med n-personen.

Det går att bli fri! Illusionens slöjor kommer att falla mot marken så att du kan se klart. Tid och avstånd ger insikter och gör dig starkare.

Det som narcissisten gör med dig & så blir du fri från det psykologiska nervgiftet – webinar tisdagen den 25/4 klockan 21.00. Du är varmt välkommen! Följ länken den här länken för anmälan.

Michael Thor-Larsen relationscoach