relationer, kärlek, passion

Pratade med en kvinna för en tid sedan, som berättade att hon separerat. Frågade henne varför och svaret blev: ”jag ville gå djupare, men han förstod inte vad jag menade.” Här vet jag att vissa, särskilt en del män, skulle kunna säga: ”kvinnor är så himla komplicerade! De blir aldrig nöjda.”

Allt levande behöver syre. Det är någonting självklart när det gäller våra kroppar, men ibland glömmer vi bort syret som är avgörande för att ett förhållande skall fungera. Jag återkommer ofta till temat här på bloggen eftersom vi tenderar att glömma. Vi blir lite för tillbakalutade. Tar det lite för självklart.

Något som de flesta av oss vill känna, är att det sker utveckling, att vi ser resultat av våra ansträngningar. Annars tappar vi sugen. Det är samma sak med relationer. Stagnation dödar. Passion, kärlek och samhörighet är ingen evig låga som brinner av sig själv.

DET RÄCKER INTE MED ATT DET PRAKTISKA FUNGERAR. VI BEHÖVER UPPDATERA VÅRA RELATIONER.

Hur syresätter du ditt förhållande? Om du är singel: hur ger du näring till vänskaps/familje relationerna? Vad får dig att växa i ett förhållande?

KATEGORIER: Relationer Kärlek

Michael Larsen – livscoach