Paris

Hur ser den perfekta partnern ut? Vad är det han/hon har som gör att du är beredd att tillbringa resten av ditt liv i den här personens sällskap? Finns det förresten någon ”perfekt”?

IMG_4593_2

Jag tror det finns någon som perfekt! Perfekt för mig med alla sina styrkor OCH mänskliga brister. Perfekt i sin imperfection. I min värld handlar det om hur den andra människan får mig att känna mig i hennes sällskap. ”Vem blir jag med dig?”

Det är få saker som är så behagliga som att sitta och prata med någon som berör på djupet. Då tiden för ett ögonblick sätts ur spel. När den där djupare kontakten finns, blir allt möjligt. Där det existerar kärlek, väcks en vilja och kraft som gör att allt praktiskt löser sig. Varför? Jo, för att man vill leva det bästa liv det bara går i den här personens sällskap. Det låter romantiskt, men jag tror att kärlek är en sådan potent kraft att den förverkliga allt. Det räcker med att två tror det så…

romantik

Ja, det var en onsdagsmorgons funderingar. Vad söker du i en partner?

Michael Larsen – livscoach