Me in Paris

Det finns bl.a. två resmål jag satt upp att förverkliga: New York och Maldiverna. Stad kontra natur, puls- lugn. En bra spegling av mig som person.

Jag vet att jag skulle känna mig hemma i New York. Skulle inte försöka hinna med så mycket som möjligt, utan hitta ett par guldklimpar och spendera tiden där. Samtidigt vet att det skulle bli en himla massa butiker, eftersom mina döttrar skulle vara med. Vilket härligt inferno av intryck!

Njuta av en fantastisk middag i den rätta miljön med skön musik i bakgrunden. Kaffe på en uteservering och bara titta på alla människor som passerar. Här skulle drömmar och kreativa idéer födas. Hänga i en bokaffär och bläddra, en tidig morgons löpträning i Central Park. Oj, vad vi skulle frossa i upplevelser.

Maldiverna: hav och vita stränder. En solstol, ljudet av vågorna, så lite som möjligt att göra där dagens största bekymmer är var och vad man skall äta. Bara vila i varandras sällskap under en hypnotisk stjärnhimmel.

Vad har du för drömresmål? Berätta 🙂

Michael Larsen – livscoach