Vad viskar du i hennes/hans öra när ni är i ett socialt sammanhang? Vilka upplyftande, bekräftande och livspulserande blickar skickar du genom rummet? Hur får du partnern att känna sig vacker och attraktiv en blåsig/regnig dag i oktober då ni är och storhandlar?

Midsommar, nyårsafton och semestern är det som sätter det mindre förlåtande ljuset på tillståndet i parförhållandet. Tidsövergångar och ledighet i varandras sällskap är extremförtydligande av tankar och känslor. Det är under dessa perioder på året kärleksvanornas frukter skördas.

Vad sådde du under veckorna, månaderna, åren…? Naturen exponerar alltid!

Så får du partnern att känna sig som en som vill hålla din hand:

  • Rör vid varandra (känner du inte för det? En gigantiskt röd varningslampa!) Den fysiska beröringen är likt livsnödvändigt vatten! En kyss är något av det ärligaste och mest avslöjande som finns.
  • Se varandra då ni pratar. Även om barn omkring som pockar på uppmärksamheten. Relationstemperaturen lever i ögonen.
  • Ta hand om dig själv: kroppen, din intellektuella och emotionella nyfikenhet. Viljan till utveckling gör dig attraktiv inför dig själv. Självkännedom är extremt attraktivt.
  • De små sakerna i vardagen. De små sakerna i vardagen. Personen som knäckt relationskoden vet att förspelet inte ansöker om ledighet.
  • Om du står i vägkorsningen med skyltarna: kritik, ifrågasättande/ kontrollerande och uppmuntran/komplimang…behöver jag säga i vilken riktning du skall köra?
  • Älska med partnerns emotionella värld. Nyfikenhet och frågor med syftet komma nära är en turn on. Inte som strategi utan från en äkta plats inom dig.
  • Befria dig från försvarsattityder och låt den andre få utrymme att vila i din närhet. Tillit är förhållandets livselixir.
  • Humor och komplimanger är de fina blodkärlen som när relation/kärlekskroppen.

Tankar min bloggvän?

Michael Larsen – relationscoach

Skiljas utan att fastna – webinar den 5 juli kl 20.00. Du är varmt välkommen! 

Förändra dina begränsande anknytningsmönster – webinar den 6 juli kl 20.00. Du är varmt välkommen! (klicka på texten här).