SÅ SKYDDAR DU DITT BARN MOT NARCISSISM – WEBINAR DEN 25/11

Vad gör jag med mina egna och mitt barns känslor då medföräldern är narcissist?

Som medförälder till en narcissist vet jag att du ständigt får kämpa mot det som är extremt energidränerande. Du utsätts för alla möjliga slags härskartekniker och emellanåt undrar du hur du ska orka. Och oron för ditt barn – din dotter och/eller son. Hur formas hon eller han av det som har hänt och fortsätter att ske?

”Hur kan jag skydda den jag älskar mest av allt mot manipulation och att ta känslomässig skada?”

Egot i en n-person får näring när hans eller hennes barn högpresterar – de kommer att ta åt sig äran. Vid utmaningar och motgångar ändras tonen dramatiskt. Hur möter du detta? Hur gör du när hon/han uppmanas sitta inne med hemligheter gentemot dig? Frågorna är många. Liksom frustrationen!

Under denna föreläsning kommer jag bl.a. att ta upp följande:

– Härskarteknikerna som du med all säkerhet utsätts för och så skyddar du dig och ditt barn.
– När den narcissistiske föräldern försöker vända barnen emot dig – så agerar du.
– Ska jag prata med mitt barn om narcissism? Om ja, hur i så fall?
– Så hjälper du ditt barn att sätta ord på sina känslor och förstå sig själv. 
– Lär ditt barn att hitta sin inre röst: så stärker du hennes/hans självkänsla och självförtroende.
– Så gör du för att inte lockas in i känslomässigt drama.

För anmälan till söndagens föreläsning följ den här länken

Datum: den 25/11
Tid: 21.00 – 22.00
Plats: online; framför datorn, mobilen eller surfplattan.
Pris: 200: –

Du är varmt välkommen!
Michael Larsen