Jag är så oerhört tacksam för att du inspirerar mig i mitt arbete och skrivande. Utan vetskapen om att du läser mina ord, känner igen dig, kan relatera, kommenterar, börjar praktisera vardagsstegen mot ett ännu större liv…hade jag inte gjort det jag gör. Du tillför massor med energi!

När jag sitter här bakom datorskärmen känner jag att om en enda person lyfts av det jag själv försöker praktisera, är det värt varenda tidig morgon och investerad timme. Jag känner att skrivandet och er feedback gör mig till en bättre människa.

Vet hur svårt det kan vara att leva upp till en del av det jag tar upp här, men samtidigt är det ingen som kräver perfektion (förutom vi själva emellanåt). Det är riktningen vi behöver. Ibland går vi vilse, men om vi vet åt vilket håll vi strävar mot blir det så oändligt mycket enklare. Jag kämpar liksom du!

Uppbyggande förändringar tar tid och vi faller alla på vägen. Självempatin är vår nära vän. Förståelsen för den egna mänskligheten. Liksom att se andra på deras vägar. Vi är inte ensamma även om vi ofta tror att så är fallet.

Ibland kommer tanken över mig: ”vad skall det här vara bra för? Gör du inte detta bara för att du själv mår bra av det?”

Självklart mår jag bra av det! Det är en del av mitt livssyfte och jag kan inte annat än att följa med. Skrivandet ”tvingar” sig på mig. Den här morgonen t.ex. hade jag bestämt mig för att inte skriva. Att bara vara. Men något på insidan gör det omöjligt att stå emot.

Det är min önskan att du skall hitta det där i ditt liv – som gör att din dag blir bärare av mening. Som ger kraft trots en grå novemberdag. Det gör dig mer oberoende av andra människor och vad de har för sig. Din mentala/emotionella gps. Riktningen som bara du kan ta ut och se till att vara i rörelse mot.

Vi behöver hitta det som gör att vi kan vila och agera i det egna varandet. Som ger oss strimmor av kärlek (eller ännu mer). En enda liten glödbit kan förändra precis allt.

Vad längtar du efter att få känna  i bröstkorgen?

Så skyddar du ditt barn mot narcissism – webinar den 25/11 klockan 21.00. Du är varmt välkommen!

Behöver du prata med någon? Kontakta mig så har du en telefonkonsultation inom 24 timmar. Sms:a 076 81 48 88 för att boka tid eller maila på michael@separation.se

Michael Larsen – relationscoach