Sök och möt kvinnan som har gjort sig fri från agendor och checklistor, som tillåter dig att komma nära även då du rör vid henens känslomässiga sår. Som är sann mot sig själv så att hon kan vara det gentemot dig. Hon som inte försöker korrigera dig då du är trubbig, utan väntar därför att hon vet vem du innerst inne är.

Hon som lyssnar till dig utan att döma. Som du kan kyssa från djupet av din närvaro, längtan och passion. Och hon dig! Som vill dig väl även då hon inte förstår.

Hon som inte enbart låter känslor avgöra hennes lojalitet, utan som agerar från en djupt förankrad plats av kärlek. Hon som älskar dig för den du är och vad du kan utvecklas till.

Kvinnan som har gjort upp med ett bekräftelsebehov trasar sönder tillit. Hon som ser dina barn och förundras av att upptäcka dig i deras ögon. Hon som lägger sin hand på din kind då du är stressad och med lugn röst säger: ”jag finns här för dig och tillsammans klarar vi allt.”

Bli tillsammans med och vårda kärleken tillsammans med kvinnan som du kan skratta med, och som kan säga när det är som mest motigt: ”vi är i detta jäv-ga tillsammas – du och jag!” Hon som låter dig vara i din kraftfullhet utan att tycka att du är för mycket.

Kvinnan som lär dina/era barn att var nyfikna, ger utrymme till dem att få förundras, vara frågvisa och som visar dem vägen till sina egna hjärtan.

Hon som ger dig rymd till att vara en skyddande hamn då det stormar. Och som även kan vara en åt dig då du förlorat fotfästet. Kvinnan som du kan hänga med i soffan då ni navigerar er fram på Netflix. Kvinnan som har sett igenom förvrängda romantiserade illusioner om vad kärlek är för något, och som visar dig med ord, beröring och handling vem hon är och vad vill med dig/er.

Hon som är villig att se på sina blinda fläckar, trauman och tillkortakommande så att ni kan vila tryggt i varandras armar. Hon som älskar dig vare sig du har tummen mitt i hand eller inte.

Kvinnan som med mjuk eller tydligt markerande röst kommunicerar gränser när du begår misstag. Hon som respekterar dig i din icke perfektion. Och sig själv!

Bli till den som du själv önskar ha vid din sida!

Att ha barn tillsammans med en narcissist del 1 – webinar onsdagen den 26/9. Du är varmt välkommen!

Föreläsning Live – En Levande Kärleksrelation. För stad och datum följ länken.

Michael Larsen – relationscoach