kvinna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seal sjunger: ”I wan´t you to always feel your´e amazing”

Varje smart, reflekterande och inkännande man vill att du skall känna dig så: Amazing! Vet du varför? För att det gör oss lyckliga att se vår partner lycklig. Det handlar inte om en massa materiella tillbehör (även om vi vet att du uppskattar det ibland), utan att du skall känna dig avslappnad och känna tillit till att vår kärlek bär dig/oss framåt.

Du är INTE en statussymbol vi vill visa upp för världen för att tala om hur lyckade och framgångsrika vi själva är. Det finns de män som är så, men inte den du söker. Mannen som känner sig själv ser djupare än så och behöver aldrig, under några omständigheter försöka kontrollera dig. Han underskattar aldrig din känslomässiga intelligens.

Vi vill att du skall känna dig:

– Trygg i din kropp när du är med oss. Vi ser inte eventuella fysiska ”svaga punkter” på samma sätt som du kanske gör när du ser dig själv. Vi vill att du skall vara fri från fysiska värderingar om dig själv. Vi hoppas att vår kärlek skall nå fram till dig så att du ser det vi gör: skönhet på alla plan!

– Att du kan anförtro dig och att du ser Vännen i oss och att vi lyssnar utan att ständigt komma med lösningar.

– Att du inte behöver prestera för att ha vår kärlek. Den finns där oavsett om du är i din fulla glans eller om du ligger svag, sjuk, frustrerad och tom inombords.

– Som den bästa versionen av dig själv i vår närhet och att du inte behöver vara någon annan än Du.

Om du inte tycker om dig själv kan vår kärlek inte nå fram till dig.  Vi önskar därför att du skall känna ditt eget självvärde så att du ser din egen lyskraft, så att vi kan mötas på rikitgt.

Har säkert missat något här, så hjälp mig gärna med synpunkter. Tack!

Michael Larsen – livscoach