UNDVIKANDE ANKNYTNING – VARFÖR DISTANSERAR VI OSS NÄR PARTNERN VILL KOMMA NÄRA? WEBINAR 15/11

Varför drar sig en del människor undan när kärleksrelationen fördjupas? Varför ”saboterar” kvinnan eller mannen förhållandet när det gått några månader, genom att förvandlas till en felsökare? Varför dras vi till den känslomässigt otillgängliga personen, samtidigt som vi stöter bort den som är mogen för tvåsamhet?

En av de psykologiska profilerna enligt anknytningsteorin är den otryggt undvikande. Denna person kan uppleva nära relationer som krävande och t.o.m. kvävande. Bra på bekant/vänskap, men när det gäller parförhållande med djupare åtaganden…

Likt ett isberg på havet är det bara en liten del som är ovan ytan. Den stora massan befinner sig under vatten. Det är vårt undermedvetna med sina dolda minnen från förr och andra automatiska relationsmönster som ställer till det.

Syftet med detta webinar är att du som känner igen dig i den undvikande anknytningen, eller står nära någon med detta mönster, ska kunna hitta större rörelsefrihet inombords, så att relationen till partnern inte hamnar i destruktiv förutsägbarhet.

Följande kommer att tas upp under webinaret:

– Förstå dig själv genom de olika relationsmodellerna.
– Varför dras jag inledningsvis till någon men skapar sedan avstånd eller gör slut? Hur historien har präglat oss.
– Frihet, kommunikation, rädslor och att upphöra med relationssabotage.
– Att kunna möta en partner som vill ha fördjupad emotionell kontakt.
– Att förhålla sig till en partner med undvikande anknytning.

Anmälan via den här länken

Datum: 15 november
Tid: 20.00 – 21.00
Pris: 200: –

Självklart även för dig som är singel!

Du är varmt välkommen!
Michael Larsen