Hör du också människor prata om vad de finner attraktivt i andra? Vad som gör att en person utstrålar det där speciella. Som får oss att trivas i någons sällskap (eller inte ens vill vara utan dem alltför länge).

Är det attraktionsjakt jag pratar om? Leveranser av välretuscherade ytor?

För mig är utseendet, titlar, framgångsCV:n, social smidighet etc. totalt ointressant i jämförelse med elden en person bär med sig i hjärtat. Jag lägger inga värderingar eller tycker att det är minsta fel i att dras till det materiella. Eller att sträva mot framgång. Det handlar om inställningen och hur vi bemöter andra på vägen. Liksom i hur hög grad vi är beroende av ”tillbehören.”

Men framförallt strömmar det ut från på hur vi ser på jaget. Vår egen person och hur bra vänner vi är till oss själva. En person som vill sig själv väl utstrålar förtroende. Inte på det självupptagna och narcissistiska sättet, utan för att hon eller han känner det genuina djupet på insidan. Det är sådant som oundvikligen lyser i ögonen.

Vad i ditt liv behöver du skala bort för att kunna se ditt ”högre” jag? Det som finns kvar även om det mesta skulle gå förlorat. Som gör att du tycker om och kan vila i sällskapet du…

Abdikera aldrig från tronen inombords.

Michael Larsen – relationscoach och mental tränare

Vill du prata med Michael – ring 0730 52 50 48