separation.se Michael LarsenJag har stämt möte med morgonens första solstrålar. Det är tidigt och i hörlurarna hör jag: ”if there is love in this life there is no obstacle that can´t be defeated.” Tänk att få finnas i detta nu!

Jag har i teorin alltid vetat vad som får mig att må bra. Det är lätt för de flesta att ta hand om hälsan när vi har flyt, kära människor nära, tankar som tjänar oss, känslor i balans, skönt samspel med en partner etc. Men att kunna hålla fokus när det inte är så, är någonting helt annat. Det är då det är absolut nödvändigt att göra det livsviktiga: att ta tag i det som viskar/ropar liv i hjärtat.

Det är inte energin i en annan person du längtar efter, utan det som uppstår i mötet er emellan. Det som gör att 1 + 1 är mer än 2. Mycket mer!

Hur ser det ut för dig? När blir dina andetag lite lättare?

I detta nu är jag i min mentala bubbla som har med mitt livssyfte att göra. Ord som tar form. Mening och rikting som nära, nära vänner. Önskar att alla skall kunna hitta sin poäng – det som gör dagarna rika. Fylla oss själva med det som stärker våra emotionella, fysiska och spirituella liv.

Någon lyssnade kärleksfullt med klarhet till mig och kraft tog form. Det vi alla längtar efter: att bli sedda och förstådda i vår verklighet. Det är så jag tänker i samtalen med klienter: att väcka elden där inne. Stärkande meningar som ger rymd i bröstkorgen.

Vi behöver se att vi är mer än våra anknytningsmönster, rädslor och skeva bilder av vad som är möjligt för oss. Det är ok att falla – men kom ihåg att vi behöver resa oss upp igen. Varje dag. Jag påminner mig själv.

Pro ArgiMichael Larsen – relationscoach och mental tränare