stillhet
Det är en fantastisk morgon! Vindstilla, klarblå himmel och fågelsång. Våren är här på riktigt. Känner du dofterna av förändring och förväntan?

Jag har en riktig familjedag framför mig. Mina döttrar är hos mig och vi skall besöka min syster, hennes Andreas och deras underbara lilla dotter på Österlen. Mina älskade föräldrar skall också med. Stunderna med familjen är halspulsådern i mitt liv.

Kommer att tänka på det här med betydelsefulla människor i våra liv. Människor som ger allt mening. Igår satt jag och arbetade på ett projekt med min vän Håkan. Han är en vän där allt kan sägas. Jag kan dela mina bästa tankar med honom, men även de tyngre. Han bara finns där, som ett enda stort hjärta.

Hur din morgon än ser ut. Oavsett vilket känslomässigt skick du öppnat ögonen i, skulle jag vilja be dig om en sak. Även om du skulle befinna dig i en period som är extra motig, så ta fram papper och penna. Skriv ned rubriken: ”Fem saker som gör mig TACKSAM.”
Gör det inte enkelt för dig själv genom att säga: ”Jag gör det sen. Vad skall det vara bra för?” Orden vi tänker och skriver, har en djupare inverkan på våra liv än vi kan föreställa oss.

FEM SAKER SOM GÖR MIG TACKSAM EN MORGON SOM DENNA:
Mina döttrar, att jag är frisk, min vilja som är stark likt titan, dagen med min familj och att mina drömmar/mål är intakta.

Vad är du tacksam för?

Michael Larsen – livscoach