VARNINGSSIGNALER I EN DEJT OCH ATT LITA PÅ MAGKÄNSLAN – WEBINAR DEN 22/11

Vilka röda varningsflaggor bör jag inte ignorera under dejtingfasen? Vad under förhållandets första halvår bör jag inte vifta bort? Det handlar inte om att vara negativ och extremkritisk, och inte ge människor en chans att få visa sig. Vi bör inte analysera vartenda drag i en person, utan att ha ett öppet sinne, samtidigt som vi skyddar oss från sådant som på sikt kan bli rent destruktivt.

Många som läser min blogg och/eller som jag pratar med är oroliga för att missa drag i någon som de nyligen har börjat träffa, och att detta senare ska leda till känslomässig katastrof. Vi vill kunna lyssna till vår intuition och samtidigt inte döma någon. Men hur gör man? Hur kan vi lära oss att lita på oss själva och se sådant som längre fram på vägen kan bli emotionellt skadligt för oss?

Vad gör jag om jag ser det röda trafikljuset men ändå kör vidare? Hur kan jag bli en pålitligt vän till min egen person?

– Varningssignalerna som du bör ta på allvar under en dejt.
– Ett förnuft som skriker NEJ men känslor som drar fram ett JA inombords. Vad gör jag?
– Så gör du intuitionen till en vän.
– Hur vet jag om det inte bara är min överkänslighet p.g.a. tidigare erfarenheter som färgar min syn på honom eller henne? Att se skillnaden.
– Så utvecklar du din självkänsla och självförtroende så att du kan lita på jaget.
– När är det dags att avsluta och gå sin väg?

Anmälan sker genom att klicka på den här länken

Datum: den 22 november
Tid: 20.00 – 21.00
Plats: online; framför datorn, mobilen eller surfplattan.
Pris: 200: –

Du är varmt välkommen!
Michael Larsen